Email Attachments Not Reaching Bullhorn

Have a question about Bullhorn's HTTP based APIs? You've found the right place.

API Update [posted on December 13, 2012]:

This version of the Bullhorn APIs should no longer be used.

All new work should be done using Bullhorn's REST or Web Services APIs. For more information please visit: http://developer.bullhorn.com/documentation

Bullhorn REST API provides a simpler and faster way for developers to build applications that interact with the Bullhorn platform and is used by Bullhorn Inc. to develop features of the Bullhorn ATS/CRM application.

Of the BullhornSTAFFING HTTP API interfaces listed below, our analysis shows that the following are most commonly used by developers:

Resume Parsing API
Published Job Data (XML)
The interface to these will continue to work as is because Bullhorn will replace the back end to use REST API. The URLs for these 2 specific APIs may change in the 2nd half of 2013; developers may require to update their applications to use the new URLs.

Moderators: StaffingSupport, s.emmons

Locked
allianceinteractive
User
Posts: 5
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:14 pm

Email Attachments Not Reaching Bullhorn

Post by allianceinteractive » Wed Nov 10, 2010 5:11 pm

Problem:
Our website email webform is not reaching bullhorn BUT it is reaching other recipients who are cc'd into the form (with the attachment). Why isn't Bullhorn receiving the email and attachment?

Bullhorn Support:
We spoke with a bullhorn tech who said that it was reaching thier servers without the attachment. His recommendation was to post a question in this support form.

The Website:
The website is using mimemail. When we attach and send an email it reaches the test inboxes (on different domains) with the resume attachment. BUT bullhorn support said that the attachment is not reaching their servers.

Here is the Scenario: (drupal 6)

1)- Mimemail module 6.x-1.0-alpha6
2)- Webform module 6.x-3.1 Modified to make attachments using mimemail.
Attached is the patched code.
This code verifies, before send, if there's some webform field of type "file". If so, then send it trough mimemail with attachment file.

On webform node configuration, we have 3 mail address where is sent to:
bullhorn parse address, and 2 of our developers.

The email reaches ok to our developer addresses, with attachment. It seems that in the mail sent to bullhorn parse address, the attachment is removed / blocked.

apsmith
Site Admin
Posts: 2051
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm

Re: Email Attachments Not Reaching Bullhorn

Post by apsmith » Mon Nov 15, 2010 9:36 am

Alliance,

Sorry for the delay in responding, but this is a support issue, I have asked them to reach out.
Andrew Smith
Director, Technical Operations
Developer Forum Admin

L0nd0n
User
Posts: 2
Joined: Fri Jan 28, 2011 1:47 am

Re: Email Attachments Not Reaching Bullhorn

Post by L0nd0n » Fri Jan 28, 2011 1:59 am

You can contact the admin of the bullhorn. I know that they will give you some pieces of good advice. Check also the setting of your system or even the software.

scanpst.exe

Locked