Error Message in Back Office on Chrome

Forum for users and developers of Bullhorn's API service.

Moderators: StaffingSupport, s.emmons, BullhornSupport

Post Reply
leannem
User
Posts: 1
Joined: Mon Mar 16, 2020 8:20 am

Error Message in Back Office on Chrome

Post by leannem » Mon Mar 16, 2020 8:38 am

Hello I keep getting the following message in back office anytime I click on a transaction and I do not know how to fix it! It only happens on Chrome and not on IE. I have tried clearing all my browsing history, cache, cookies etc. Please help!!! Thank you!

Error Ocurred
PrivateLabelID is missing from Cookies and RequestSystem.NullReferenceException: PrivateLabelID is missing from Cookies and Request
at fobointegration.Controllers.TransactionController.CheckRequestContext(RequestContext requestContext) in C:\Users\ellis_r\source\Workspaces\fobointegration\Releases\19Q4-W4Changes\fobointegration\Controllers\TransactionController.cs:line 150
at fobointegration.Controllers.TransactionController.Initialize(RequestContext requestContext) in C:\Users\ellis_r\source\Workspaces\fobointegration\Releases\19Q4-W4Changes\fobointegration\Controllers\TransactionController.cs:line 51
at System.Web.Mvc.Controller.BeginExecute(RequestContext requestContext, AsyncCallback callback, Object state)
at System.Web.Mvc.MvcHandler.<>c.b__20_0(AsyncCallback asyncCallback, Object asyncState, ProcessRequestState innerState)
at System.Web.Mvc.Async.AsyncResultWrapper.WrappedAsyncVoid`1.CallBeginDelegate(AsyncCallback callback, Object callbackState)
at System.Web.Mvc.Async.AsyncResultWrapper.WrappedAsyncResultBase`1.Begin(AsyncCallback callback, Object state, Int32 timeout)
at System.Web.Mvc.MvcHandler.BeginProcessRequest(HttpContextBase httpContext, AsyncCallback callback, Object state)
at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()
at System.Web.HttpApplication.ExecuteStepImpl(IExecutionStep step)
at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

ggaragiola
User
Posts: 4
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:43 pm

Re: Error Message in Back Office on Chrome

Post by ggaragiola » Tue Mar 17, 2020 8:27 am

Try going here in chrome: "chrome://flags/"

Once you are there make sure your "Samesite by default cookies", "Enable removing Samesite=None cookies", and "cookies without samesite must be secure" are all disabled. If that does not work please call into our support line at: https://www.bullhorn.com/technical-support/

Post Reply