Search found 4 matches

by MysteryA
Fri Jul 17, 2020 5:34 am
Forum: Bullhorn APIs
Topic: Bullhorn Authorize is not returning auth code
Replies: 8
Views: 837

Re: Bullhorn Authorize is not returning auth code

You need to go into the settings in postman and disable "automatically follow redirects". Then try your initial call again, and you'll notice the response code is 302 instead of 200. And you will see the 'location' response header. I hope this helps you. If this doesn't work, try entering the auth ...
by MysteryA
Thu Jul 16, 2020 3:26 pm
Forum: Bullhorn APIs
Topic: Bullhorn Authorize is not returning auth code
Replies: 8
Views: 837

Re: Bullhorn Authorize is not returning auth code

You need to go into the settings in postman and disable "automatically follow redirects". Then try your initial call again, and you'll notice the response code is 302 instead of 200. And you will see the 'location' response header.

I hope this helps you.
by MysteryA
Tue Jun 16, 2020 11:06 am
Forum: Bullhorn APIs
Topic: Missing and reappearing records
Replies: 16
Views: 4708

Re: Missing and reappearing records

Searching on persontype:Lead is working again, so whatever they did also fixed that issue.
by MysteryA
Wed Apr 29, 2020 7:12 am
Forum: Bullhorn APIs
Topic: Missing and reappearing records
Replies: 16
Views: 4708

Re: Missing and reappearing records

I've also noticed that the following API call always returns zero records. Perhaps this is part of the same issue:

search/Note?query=personReferenceType:Lead