Placement Certifications

Forum for users and developers of Bullhorn's API service.

Moderators: StaffingSupport, s.emmons, BullhornSupport

Post Reply
AndrewBex
User
Posts: 1
Joined: Sun Nov 10, 2019 4:14 pm

Placement Certifications

Post by AndrewBex »

I am trying to retrieve Placement Certifications both using an entity get and query as follows

https://rest23.bullhornstaffing.com/res ... tToken=xxx

"data": {
"id": 2,
"appointments": {
"total": 0,
"data": []
},
"approvedChangeRequests": 0,
"approvingClientContact": null,
"backupApprovingClientContact": null,
"billingClientContact": {
"id": 14,
"firstName": "Test",
"lastName": "Tester"
},
"billingFrequency": null,
.....

"placementCertifications": {
"total": 1,
"data": []
},
....
}
placementCertifications total = 1 which is correct according to the UI

if I then specify the fields it returns total = 0

https://rest23.bullhornstaffing.com/res ... tToken=xxx

{
"data": {
"id": 2,
"dateBegin": 1578891600000,
"placementCertifications": {
"total": 0,
"data": []
}
}
}

other to many associations (commissions) on the same placement return the number of rows and correct data.

Could this be a permissions issue for this association?

This is a new installation of Bullhorn and the certifications/requirements functionality was enabled with issues around not being able to configure the layout and spurious candidate certification which gave corrupt data. This is a new test record since these issue had been fixed. I have also tried to use the REST query function with exactly the same result.

I have also queried the the PlacementCertification entity with a id is not null query and this return 0 rows. The app UI has rows of data.

Post Reply